Shodo Schrijfcafé overgenomen

Schrijfroute onderdeel van overname-team Shodo Schrijfcafé Alkmaar.

IMG_2697-het nieuwe schrijfteam

Het succesvolle Shodo Schrijfcafé bestaat al meer dan tien jaar. Al die tijd was de begeleiding daarvan in handen van de oprichtster Christine de Vries. Met ingang van 15 september aanstaande geeft zij het stokje door aan een team van maar liefst vier schrijfdocenten. Om beurten zullen zij in de komende tijd de begeleiding van het maandelijks schrijfcafé op zich nemen. Het viertal, dat bestaat uit Barbara Bouwman, Beatrijs van Oorschot, Ina Braas en Wil de Graaf, is goed bekend met de werkwijze in het Alkmaarse Schrijfcafé. De formule blijft hetzelfde. Dit neemt niet weg dat elke begeleidster vanuit haar eigen achtergrond en expertise haar unieke inbreng zal hebben.

Bij het schrijfcafé gaat het om de ontmoeting van vrouwen die van schrijven houden, het uitwisselen van ervaringen en het schrijven aan de hand van concrete schrijfopdrachten. Schrijfervaring is niet nodig. Ook wie nog niet eerder met anderen heeft geschreven, kan aanschuiven. Het Shodo Schrijfcafé vindt plaats iedere derde dinsdag van de maand van 10:00 tot 12:00 uur in grand café Het Gulden Vlies, Koorstraat 30 in Alkmaar. De kosten zijn €15 per persoon, inclusief twee consumpties naar keuze (koffie, thee of fris). Je hoeft je niet van tevoren op te geven, want er is voldoende plaats.

Praktische informatie 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .