Overzicht/meer informatie 3-6 juni cursus “Luisteren naar je Pen”

Data: 3 t/m 5 juni 2013 te Castricum aan Zee.

Cursustijden: Maandagmiddag 14.00 tot en met woensdagochtend 12.00 uur. Je mag tot donderdagochtend in het huisje verblijven.

De strandhuisjes:

Inchecken maandag vanaf 12.oo uur.
De strandhuisjes staan op  900 meter wandelen van de centrale opgang van het strand van Castricum aan Zee. Parkeren op de centrale parkeerplaats.  De strandhuisjes zijn eenvoudig ingericht met:

3 slaapplaatsen (2-persoonsbed, bedbank)

mini- koelkast

waterkoker

beperkt servies

In het huisje is geen gelegenheid te koken. Meer informatie over de huisjes vind je hier: http://www.strandhuistehuur.nl/

Maaltijden: Direct naast de huisjes bevindt zich paviljoen ‘Bad Noord’, waar je op eigen gelegenheid en kosten terecht kunt voor koffie, frisdranken, een ijsje of een maaltijd. Op 900 meter afstand bevinden zich meerdere restaurants. Op 1,3 kilometer lopen bevindt zich camping Bakkum, waar je ook ook een kleine supermarkt (Spar), vindt voor basisinkopen. Het centrum van Castricum ligt op ongeveer 7 kilometer afstand is bereikbaar per strandbus of eigen vervoer. Aanbevolen wordt om minimaal proviand voor de eerste dag mee te brengen. De tweede dag is er in de middag gelegenheid voor een lange wandeling en om inkopen te doen op de camping.

Vervoer: De locatie is het makkelijkst bereikbaar per auto. Er is een groot parkeerterrein bij de strandopgang, je betaalt hiervoor bij het oprijden van het terrein, voor het vaste tarief (afhankelijk van tijdstip van aankomst 3,5-7,5 euro) kun je meerdere dagen parkeren, mits het parkeerterrein niet verlaten wordt. De locatie is vanaf de strandopgang of vanaf camping Bakkum te voet te bereiken, ongeveer 15 minuten wandelen over het strand. Castricum is per trein te bereiken. Vanaf daar is het makkelijkst een taxi te nemen tot aan de strandopgang.

Kosten:

1-persoonsbezetting €450,–

2-persoonsbezetting €375,– p.p.
extra persoon in het huisje die niet deelneemt aan de cursus: 75 euro administratiekosten.

Als er meer belangstelling voor is kun je op aanvraag ook als je alleen komt eventueel een huisje delen, geef dit aan bij boeking.

Voor meer informatie stuur een berichtje via het contactformulier.