Cursus ‘Luisteren naar je pen ©’.

Data: nog onbekend
Prijs: 225 euro

Luisteren naar je pen© is de basiscursus in creatief en reflectief dagboek schrijven, Schrijfroute is hiervoor gecertificeerd door Shodo.
Het doel van deze meerdaagse cursus is om fragmenten van jouw persoonlijke verhaal te vinden. In de cursus zul je verschillende perspectieven op jouw verhaal of leven ontdekken. Cursisten vinden tijdens de cursus eigen materiaal waarover ze willen (door)schrijven. Met de technieken die worden aangereikt kan je na de cursus zelf verder. Tijdens de cursus leer je om makkelijk toegang te krijgen tot jouw schrijfinspiratie. Door te oefenen met een variatie aan schrijfopdrachten en technieken zul je jezelf verrassen. Ervaring met schrijven is hierbij niet nodig, motivatie wel. Doordat je bij deze cursus niet persé ‘goed’ of ‘mooi’ hoeft te schrijven en omdat je leert bij het schrijven van jezelf uit te gaan, schrijf je jezelf als het ware vrij.

Deelnemers
We werken in een kleine groep van minimaal 6 en maximaal 12 personen.

Voor de cursus neem je mee:
schrijfspullen: papier en pen
4 tot 6 foto’s van jezelf die belangrijk zijn i.v.m. je eigen levensverhaal (maak een kleurenkopie als je de originele foto’s niet kan of wilt gebruiken)
4 (oude) tijdschriften waarin geknipt mag worden
schaar, lijm en kleurpotloden
een klein voorwerp dat je dierbaar is

Aanmelden of interesse: Heb je interesse, vragen of wil je je aanmelden? Laat het weten door onderstaand contactformulier in te vullen.

Heb je interesse maar kun je deze data niet: kijk bij shodo voor andere data bij een collega.