Schrijfcoaching

Bij schrijfcoaching word je begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van schrijfopdrachten. De schrijfopdrachten zijn erop gericht om je leven met meer voldoening te beleven. Door de schrijfopdrachten word je uitgedaagd om je grenzen te verleggen en te groeien als persoon.

FAQ Schrijfcoaching

Wie is de schrijfcoach?
De coach is Barbara Bouwman,  initiatiefnemer van Schrijfroute.

Hoe werkt schrijfcoachen?
‘Het coachen en ontwikkelen door schrijven’ gaat in de vorm van persoonlijke schrijfopdrachten. Deze opdrachten krijg je in een setting waarin directe communicatie met de coach plaatsvindt, dus face-to-face, of telefonisch. Voor thuis krijg je huiswerkopdrachten.

Voor wie is schrijfcoaching bedoeld?
De ervaring leert dat schrijfcoaching het beste werkt bij mensen die graag schrijven, het prettig vinden zaken schriftelijk op een rijtje te zetten of van zich af willen schrijven. Ook als je moeite hebt om je mondeling te uiten, kan coaching middels schrijfopdrachten een goede manier zijn om jezelf te ontwikkelen.

Wat is schrijfcoaching niet?
Schrijfcoaching door schrijfroute is geen coaching op jouw schrijfstijl of literaire kwaliteiten als schrijver.

Hoe weet ik of schrijfcoaching iets voor mij is?
Als je graag schrijft om te reflecteren op je ontwikkeling, maar zoekt naar focus of structuren om dat te doen, dan is schrijfcoaching mogelijk iets voor jou.
Wil je eens een (schrijf)coachsessie proberen? Neem contact op en schrijf in onderstaand venster in maximaal 10 regels de reden waarom je gecoacht wil worden en wat je doel hiermee is. Ik doe je dan een voorstel voor een gratis telefonische proefsessie van een half uur. Als je daarna besluit dat schrijfcoaching wat voor jou is, zal ik je een persoonlijk voorstel doen voor een schrijfcoachtraject. Ook voor reguliere coaching kun je altijd via onderstaand formulier een gratis telefonische proefsessie aanvragen.

Vul onderstaand formulier in met jouw naam, e-mailadres en (eventuele) coachvraag voor een gratis proefsessie: