Wie is Barbara Bouwman

Initiatiefnemer van Schrijfroute is Barbara Bouwman.

Over mijzelf: ik train, coach en begeleid sinds 1996 mensen vanuit mijn professie als arbeids- en organisatiepsycholoog. In mijn werk als cursus- en workshopbegeleider voor Schrijfroute neem ik mijn belangstelling voor de psyche van mensen en mijn ervaring als trainer mee. Het schrijven tijdens deze activiteiten is echter geenszins te vergelijken met coaching of therapie en is ook geen vervanging daarvoor. Het doel van de workshops en trainingen is om je vrij te schrijven en toegang tot jouw inspiratiebronnen te krijgen.

Als je mij als persoonlijke (schrijf)coach inschakelt, mag je van mij persoonlijke begeleiding op jouw eigen ontwikkelvraagstukken verwachten. Let op: ook coaching is geen therapie of vervanging daarvoor.

Hier een overzicht van een aantal belangrijke punten:

  • In 1998 ben ik afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog.
  • Ik heb een interne leergang voor trainers gevolgd van KSG Berenschot.
  • In 2008 ben ik gecertificeerd als ‘Co-active-coach’ .
  • Ik ben sinds 2009 als Associate Certified Coach aangesloten bij de International Coach Federatie.
  • In maart 2010 ben ik gecertificeerd als cursusleider van ‘Luisteren naar je pen ©‘ door Shodo.
  • In november 2010 heb ik de training ‘Dagboek als Spiegel voor Professionals’ bij Shodo afgerond.
  • Ik ben een van de winnaars van Nanowrimo 2009 en 2010.